In loondienst

Nieuwe mogelijkheden. De ervaring leert dat slagingskansen grotendeels gemaakt worden door zelfvertrouwen en eigen initiatief, maar dat mogelijkheden en geboden kansen minstens zo belangrijk zijn. STAC Company stelt persoonlijke begeleiding van ieder afzonderlijke cliënt centraal en realiseert dit door middel van een persoonsgebonden re-integratietraject.
Aan de hand van een informeel kennismakingsgesprek en een kwaliteit- en beroepskeuzetest, krijgen we een beter inzicht van uw kwaliteiten en vaardigheden.
Mocht blijken dat uw praktische vakkennis gebaat is bij een korte studie, dan bieden wij een scala van zelfontwikkelde- of ingekochte scholingsmogelijkheden met diploma of certificaat. Verder biedt ons netwerk van werkgevers, leer-werkbedrijven en scholingsinstituten en onze individuele begeleiding u de gelegenheid om gaandeweg het traject aandacht te schenken aan uw werkhouding, sollicitatiemethode en werkgeversbenadering.
Stelt u zich voor: U hebt jaren lang bij dezelfde werkgever gewerkt, maar op een bepaald moment bent u het spoor bijster geworden en bent u in de ziektewet beland. U weet eigenlijk dat er voor u bij uw huidige werkgever geen (aangepast) werk gecreëerd kan worden. Dan is 2e spoor reïntegratie echt iets voor u!! Met onze persoonlijk bemiddelings- en opleidingsplan bent u voor 90% zeker van een andere werkomgeving, waarin u nog vele jaren met plezier kunt werken.